— Yoni healing

Een helende ceremonie voor jouw vrouwelijkheid

Krachtig ritueel om jouw yin energie weer te laten stromen

Yoni Healing is een sessie die speciaal ontworpen is voor vrouwen die meer in hun yin energie willen zakken. Voor de vrouw die altijd maar aan staat en het contact met haar bekken en seksuele energie wat verloren is. In de yoni healing sessie mag jij helemaal ontvangen en in de overgave.

De Yoni Healing sessie bestaat uit drie onderdelen. Je boekt een sessie en van te voren hebben we een zoom gesprek over waarom jij graag een yoni healing sessie zou willen ontvangen. Je krijgt ook een Yoni Healing werkboek. In dit werkboek staat omschreven wat je van tevoren kunt doen om goed voorbereid te zijn op de sessies. Het werkboek komt met verschillende meditaties die je voor en na de sessie kunt gebruiken. Tijdens de 3 uur durende sessie ontvang je een bekkenmassage en een dearmouring sessie. Van tevoren zal je eerst even gronden en landen. Je stelt een intentie voordat de sessie begint en we werken ook met wheel of consent, waarin jij aangeeft wat jouw wensen en grenzen zijn. Het is jouw sessie dus jij mag helemaal in de kracht van je bekken komen te staan.

Tijdens maar ook na de sessie kan er van alles loskomen. Het kan best wel een proces zijn. Voor iedereen is dit weer anders. Er zit dan ook in dit proces een korte aftercare sessie van 30 minuten. Ik check bij je in hoe het gaat en of je nog iets nodig bent. Mocht het zo zijn dat je na de sessie meer nodig bent, dan valt dit altijd te overleggen.

Wat is de-
armour

Dearmouring is een techniek die je helpt om blokkades in je lichaam op te heffen. Dearmouring werkt zowel in op je fysieke, mentale als spirituele lichaam. De dearmouring waar ik mee werk is een soft touch dearmouring. Ik werk altijd in samenwerking met het lichaam en jou. Jouw lichaam weet het beste wat het nodig is en ik duw nooit ergens doorheen. Alles gebeurt in zachtheid en veiligheid. Voor vrouwen is dit ook heel belangrijk want ook in de spirituele wereld zie je steeds meer yang. Steeds meer doen en doorgaan. In mijn manier van werken, werk ik altijd in zachtheid en juist om zo onze kundalini energie weer te laten stromen. Dearmouring heeft verschillende voordelen die ik hieronder zal benoemen.

Voordelen van dearmouring:

  • Meer voelen stromen in je lichaam
  • Meer in contact met je lichaam
  • Je seksuele/kundalini/levensenergie weer voelen stromen
  • Meer in je kracht komen te staan
  • Grenzen beter durven aan te geven
  • Gelukkiger voelen, meer zin in het leven ervaren
  • Rust en ruimte ervaren in je centrum (bekken en buikgebied)

 

Voor wie is een Yoni Healing sessie geschikt?

Yoni Healing sessies zijn geschikt voor vrouwen die weer meer in contact willen komen met hun basis. De vrouwelijke basis bestaat uit het bekken. In het bekken ligt onze yoni. Dit zijn de vrouwelijke geslachtsorganen. De yoni healing sessies zijn bedoelt voor vrouwen die al wat werk gedaan hebben. Wanneer je nog in actief trauma zit of moeite hebt met het voelen van je grenzen of lichaam is een yoni healing sessie niet direct geschikt voor jou. Mijn advies zou dan zijn om een traject te starten. We kunnen het traject dan altijd eindigen met een Yoni Healing sessie. Je kunt ook een Yoni Healing sessie doen als je bepaalde fysieke klachten hebt, zoals spanning in je bekken, lage onderrug pijn of bekkenpijn. Ik ben geen vervanging voor een arts, dus het is altijd handig om van te voren te weten waar de pijn vandaan komt en of dit niet iets anders is dan uiting van stress/spanning. Mocht je twijfelen of een Yoni Healing sessie geschikt is voor jou? Dan kun je mij altijd vrijblijvend mailen om te checken of je vraag te stellen.

Alle namen zijn geanonimiseerd in verband met de discretie van mijn werk.

Yoni healing


€ 395,- incl. btw

♡ Intake via Zoom (30 minuten)

♡ Sessie van 3 uur 

♡ Nazorg sessie (30 minuten)

♡ Werkboek plus meditaties