— Holistic Sexcademy

Vrouwelijke Seksuologie

Vrouwelijke seskuologie

De sekseducatie die je had moeten hebben

De nummer 1 holistische cursus vrouwelijke seksuologie! Dit is niet zomaar een cursus. Het is een cursus die jouw leven als vrouw compleet veranderd! Het zit boordevol met kennis en tools om je seksleven te upgraden naar the next level!

Leer de essentiële kennis voor een juicy life

In deze cursus gaan we op ontdekkingstocht naar onze vrouwelijke seksualiteit. Dit gebeurt door middel van 4 interactieve lessen die elk 1,5 uur duren. Elke les heeft een ander thema. Naast fijne gefundeerde informatie, zullen er ook momenten van reflectie, korte oefeningen en ruimte voor vragen zijn. De cursus heeft een holistisch karakter wat inhoud dat we werken vanuit mind body connectie.

Naast elke les is er een werkboek waar oefeningen in staan die je thuis kunt uitproberen. Zodat jij meer gaat ontdekken hoe jij als ‘erotic being’ expressie geeft aan je seksualiteit.

Les 1

Les 1

De geschiedenis van de seks educatie
In deze eerste les duiken we in op de historie van de seks educatie en we gaan op vulva tour. Zo wordt je je eigen expert van je eigen vulva.
Les 2

Les 2

Het bekken
In les 2 gaan we het hebben over het bekken en de erectiele netwerken die zich bevinden in het bekken. Leer meer pleasure in deze les.
Les 3

Les 3

Het vrouwelijke orgasme
In deze les gaan we het hebben over het vrouwelijke orgasme en de diversiteit die we kunnen ervaren in de beleving van orgasmes.
Les 4

Les 4

Vrouwelijke ejaculatie
In deze les gaan we het hebben over vrouwelijke ejaculatie. Wat is dit nu eigenlijk en hoe werkt het? Ook gaan we het hebben over ons vrouwelijke ecosysteem.

Aanmelden

De cursus is een online cursus die te volgen is via Holistic Sexcademy. Je krijgt 4 lessen van 1,5 uur en bij elke les zit een werkboek met opdrachten om thuis uit te voeren. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te reageren in het forum als je vragen hebt of ergens mee vastloopt. 

 

De Cursus Vrouwelijke seksuologie opent in 2024 haar deuren weer. Meld je aan voor op de wachtlijst door via de button hieronder het contact formulier in te vullen. Dan ben jij de eerste die informatie en een leuke korting krijgt.

 

Over de Trainer

Mijn naam is Inge en ik ben Somatisch seksuoloog en relatietherapeut. Ik heb een jarenlange achtergrond in de hulp en dienstverlening gehad van GGZ tot de overheid. Nu heb ik mijn eigen praktijk en begeleid ik vrouwen en koppels naar een meer belichaamd en verbonden leven.

 

Veel van de kennis over vrouwelijke anatomie en fysiologie kwam ik pas te weten toen ik eind twintig, begin dertig was. Deze kennis kwam mij pas ter oren toen ik begon met somatische seksuologie. Ik vond dit best wel een beetje laat eigenlijk. Telkens als ik cursussen en workshops gaf aan vrouwen en kennis deelde over onze vrouwelijke anatomie en fysiologie zaten de meeste vrouwen te klapperen met hun oren. Vrouwen van dik in de 50 die deze kennis niet bezitten en pas op deze leeftijd er achter kwamen hoe hun eigen anatomie werkte. Aan de ene kant super mooi, aan de andere kant ook heel verdrietig. Vandaar dat ik deze cursus opgezet heb om onze unieke vrouwelijke seksuologie te mogen gaan leren en ontdekken.

Wil je meer lezen over mij? klik dan op de button hieronder.