Pers & Media

TV

Inge is onderdeel geweest van verschillende projecten op en van het scherm. Ze is onder andere als sekscoach in het programma de sekskliniek te zien geweest van BNN VARA. Daarnaast heeft ze voor de NOS en NOS Stories een aantal segmenten gedaan over jongeren en SOA’s en de no nut november. Zo heeft Inge nog voor een aantal andere tv zenders en programma’s een bijdrage geleverd aan het verspreiden van juiste informatie rondom seksualiteit en relaties. Ben jij van een media organisatie? Dan kun je contact opnenem via de onderstaande button.

Tijdschriften en platformen

Naast TV heeft Inge ook rondom seksualiteit in divere tijdschriften gestaan. Zo heeft ze over Tantra een bijdrage geleverd in de &C. Daarnaast is ze onlangs in het online magazine van Vitaliy verschenen over de seksuele gezondheidscrisis waar wij als samenleving ons in bevinden. Inge heeft ook meerdere bijdragen geleverd aan diverse tijdschriften en online platformen om bewustwording te verspreiden rondom seksualiteit en relaties. Ben jij een journalist of tekstschrijver? Dan kun je via de contact button een mail sturen.

Educatie

Inge heeft ook diverse interviews en lezingen gegeven aan studenten op hogescholen. Onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn jongeren en seksuele identiteit en ontwikkeling, seksuele veiligheid en seks educatie. Ben jij van een hogeschool of een studentenorganisatie? Zou jij graag een lezing willen over een bepaald onderwerp rondom seksualiteit en relaties? Neem dan contact op via onderstaande button.

Podcast

Inge heeft ook diverse podcast gedaan over seksualiteit en relaties. Inge haar laatste podcast optreden ging over non monogamie. Daarnaast is ze in podcasts vaak spreker over trauma en seksualiteit en seksuele hulpverlening. Wil je Inge graag in je podcast? Dan kun je via de contact button een mail versturen met je podcast verzoek.

Online platform en expertise

Inge haar platform groeit zowel on als offline hard. Ons doel is bewustwording brengen in relaties en seksualiteit voor meer plezier en vrijheid ervaren in je lichaam. De volgende onderwerpen is Inge haar specialisme. Mocht er een onderwerp niet tussenstaan, dan kun je altijd je idee of voorstel aan haar voorleggen, dan kan zij beoordelen of ze hierin de juiste expert is of dat ze je doorverwijst naar iemand anders:

  • Kink en BDSM
  • Postpartum en seksualiteit
  • Jongeren en seksuele ontwikkeling en identiteit
  • Tantra en seksualiteit
  • Consent
  • Lichaamsgerichte seksuologie
  • Trauma en seksualiteit
  • Polyamorie en andere vormen van relateren

Spreekt een van de onderwerpen je aan? Wil je Inge boeken als spreker of gast op een online of een in persoon event. Stuur dan een mailtje door op de onderstaande button te klikken.

Bekend van onder andere:

Volg mij op Social Media