— Prive retreat voor koppels

Een one day retreat voor verdieping in jullie relatie

Verlangen jullie naar een diepere laag in jullie relatie

En willen jullie dit in veiligheid ontdekken?

Dan is een one day couple retreat geschikt voor jullie. Tijdens de one day retreat maak ik een speciaal op jullie wensen en verlangens gemaakt programma. Wanneer jullie geinteresseerd zijn kunnen jullie een mail sturen en dan plannen we een korte kennismaking in. Tijdens deze kennismaking kunnen jullie voelen of er een klik met mij is en kan ik invoelen of ik jullie kan ondersteunen in jullie wensen en verlangens. Verder op deze pagina staan een aantal voorbeelden over waar een one day retreat over kan gaan. Staat jullie wens of verlangen er niet tussen? Schroom dan niet en neem contact op met mij.

Tantra Massage

Massage voor partner intimiteit

Tijdens deze workshop leer je hoe je tantra massage in kan zetten voor meer partner intimiteit. Daarnaast gaan jullie een nieuwe dimensie leren van aanraking.

Conscious kink

Introductie in conscious kink

Tijdens deze workshop leer je wat conscious kink is en hoe je een nieuwe dimensie in je relatie en seksualiteit kan brengen met conscious kink.

Energetic sex

Energetic sex

Tijdens deze workshop gaan jullie leren hoe je kunt werken met seksuele energie en dit kan inzetten in jullie liefdesspel. Je gaat een hele nieuwe dimensie leren van hoe jullie samen de liefde kunnen bedrijven. Til je skills tot een next level met deze workshop.

Wheel of Consent

Wheel of Consent

 

In een wheel of consent workshop gaan we werken aan hoe kunnen jullie samen op een constructieve manier kenbaar maken wat jullie wensen en verlangens zijn. Voor veel koppels is dit soms heel lastig. Deze workshop is dan perfect voor jullie. We gaan helemaal de diepte in uitspreken van verlangens en deze uitvoeren.

Tantra introductie

Tantra introductie

Zijn jullie helemaal nieuw in tantra en weten jullie niet hoe jullie moeten beginnen? Dan is een introductie in tantra workshop precies iets voor jullie. Tijdens deze workshop gaan we op een laagdrempelige manier kennismaken met wat tantra is. Dit is ook een fijne voorbereidende workshop voor als jullie eventueel in de toekomst groepsworkshops willen gaan doen. 

Dearmouring

Dearmouring

Een dearmouring voor koppels workshop is een dag waarin ik jullie begeleid in hoe je elkaar een genital dearmouring kan geven. Je kunt hierdoor blokkades opheffen bij elkaar en een hele nieuwe dimensie aanleren van intimiteit. Voor deze workshop is wel enige ervaring met tantra of lichaamswerk nodig. Je moet goed space kunnen holden voor je partner, omdat trauma's omhoog kunnen komen.

Hoe ziet een dag eruit?

Elke one day retreat ziet er bij iedereen anders uit, omdat iedereen een ander verlangen heeft. Globaal is het zo dat we rond 10 uur beginnen. Vaak start ik even met landen en een gesprek over hoe jullie er bij zitten. Daarna gaan we beginnen met een introducerende oefening en ik bouw altijd de oefeningen op en daarna langzaam af. Ik zorg er altijd voor dat koppels met een gegrond en fijn gevoel weer richting huis gaan. De dag duurt meestal tot 3 uur. Lunch is inbegrepen tijdens de dag. Na de dag krijgen jullie een format met de oefeningen die gedaan zijn, zodat jullie thuis er ook mee aan de slag kunnen. 

Een one day retreat is niet:

Een one day retreat is voor koppels die de verdieping in hun relatie willen zoeken. Zijn jullie op zoek naar een snel cursus of een erotische massage, gegeven door mij, dan ben ik niet de juiste persoon voor jullie. Tantra is een spiritueel pad. Seksualiteit is hier een onderdeel van. Ik wijs seksualiteit niet af. De tools en technieken die ik aanleer zijn om samen de verdieping op te zoeken in jullie relatie. Zelf mogen jullie uitvinden hoe jullie dit willen implementeren in de relatie. Het hebben van seks en/of seksuele handelingen tijdens mijn sessies hoort hier niet bij.

One Day Couple Retreat

Bij aanmelden voor een one day couple retreat krijgen jullie het volgende:

One Day Retreat

Voor stellen
750
30 minuten intake gesprek via Zoom
Op maat en naar eigen verlangens gemaakt retreat
Inclusief Lunch
Hand Out van alle oefeningen