— Holistic Sexcademy

MotherCircle

MotherCircle

Een 8 weekse reis waarin we samen moedercultuur gaan bouwen en een dieper begrip krijgen rondom ons moederschap.

Moederschap verandert je

Community

 

Het is heel normaal dat het moederschap je verandert.Het grote probleem in onze maatschappij is dat we onze community verloren zijn. Daarnaast is er weinig context over wat moederschap inhoudt. Dit zorgt voor een verloren en eenzaam gevoel!

 

Ruimte voor de moeder

 

Moeders hebben een ruimte nodig waar ze samen kunnen komen, waar ze kunnen leren van elkaar en elkaar kunnen supporten.

waar alles welkom is in moederschap van het magische tot het moeilijke.

Dit is die plek!

Je hoeft niet alleen te moederen

Dit is MotherCircle, neem plaats.

Samen het labyrinth bewandelen van geboorte en postpartum

Een community die durft de grote vragen te stellen en elkaar support

Een dorp dat het aandurft om te bouwen aan een nieuw narratief rondom moederschap

MotherCircle is een 8 weekse reis voor moeders die hun dorp willen vinden en zichzelf herontdekken

Moeder worden is een transformatieve reis. MotherCircle helpt je om helderheid te creëren rondom vragen die je hebt over jou moederen. Het helpt je ervaringen te processen en vergaart je wijsheid over jouw reis in het moederschap. Dit alles in de ondersteuning van een liefdevolle gemeenschap van moeders!

 

Alle 10 lessen bevatten

♥ lichaamsgerichte oefeningen

♥ beweging

♥ ademwerk

♥ journalen

♥ mythes en storytelling

♥ delen en getuige zijn

♥ en meer

MotherCircle is voor:

Moeders of moeders in spe. Moeders uit elke leeftijdscategorie, of je nu net moeder bent of al jaren

Processen & herontdekken van zichzelf vanuit zwangerschap & postpartum

Moeders die los willen komen van de stereotypes en die er klaar voor zijn hun eigen verhaal te schrijven

8 lessen met 8 thema's

Het ontdekken van jou plek in je reis

in het moederschap, waar bevind je je? En hoe krijg je de tools om jezelf de validatie te geven in deze rite de passage.

Leer je cyclus kennen en die

in te zetten als moeder. Leer hoe

jouw natuur en de natuur om je heen

synchroon zijn.

 

Alles wat jou baby nodig heeft, heb jij ook nodig. Ontdek welke fysieke behoeftes jij nu nodig bent. Ontdek je nieuwe lijf en hoe van haar te houden.

Moeders ervaren vaak een brug tussen hun rol als verzorger en hun seksualiteit. Ontdek hoe jij deze kloof kunt dichten en jij je meer comfortabel kan voelen in je seksuele identiteit

Het spel tussen prooi en prooidier is verweven in ons moederen. Leer hoe je zenuwstelsel werkt en hoe dit je dagelijks leven en je moederschap beïnvloed.

Het baren is een enorm transformatief proces, die diepe impact op ons achterlaat. We duiken in methodes om in te tappen in dat gevoel en daar expressie aan te geven. Ontdek de enorme wijsheid van jouw proces

Wanneer je moeder wordt verandert ook jouw rol in de wereld van je werk. Ontdek de connectie tussen jou eigenwaarde en de waarde die jij in de wereld brengt.

Onze ervaringen die we beleven worden beïnvloed door de moederlijn waar we vandaan komen. We gaan ontdekken welke waardes voor ons belangrijk zijn en deze doorgeven aan volgende generaties

Over de Trainer

Mijn naam is Inge en ik ben Somatisch seksuoloog en relatietherapeut. Ik heb een jarenlange achtergrond in de hulp en dienstverlening gehad van GGZ tot de overheid. Nu heb ik mijn eigen praktijk en begeleid ik vrouwen en koppels naar een meer belichaamd en verbonden leven.

 

Zelf heb ik een hele reis af moeten leggen in mijn moederschap. Ik was onverwacht zwanger en had een HG zwangerschap. Daarna heb ik een postnatale depressie gekregen. Het moederschap heeft mij voor een lange tijd helemaal leeggetrokken. Totdat ik in aanraking kwam met de juiste tools en technieken en ben ik mij gaan specialiseren in moederschap en hoe moeders te ondersteunen. Het moederschap valt mij soms nog wel eens zwaar, want samen met mijn partner voeden wij onze zoon met ASS op, dit brengt vele uitdagingen in het moederschap. Alleen ik voel mij veerkrachtiger met alles wat ik weet en toepas aan tools in mijn dagelijkse leven. 

 

Als therapeut en trainer heb ik over de afgelopen jaren veel moeders mogen verwelkomen in mijn praktijk Wil je meer lezen over mij? Klik dan op de button hieronder.

Veelgestelde Vragen

Hieronder behandel ik de meest gestelde vragen, mocht je vraag er niet tussen staan? Neem dan contact met mij op via de contact button. Ik help je graag om je vragen te beantwoorden.

13+ jaar ervaring

In diverse sectoren binnen de hulpverlening.

Diverse workshops en trainingen gefaciliteerd op het gebied van vrouwen en moeder welzijn.

Het verschil tussen MotherCircle en Harmonieus Moederschap is dat MotherCircle een self paced online training is. Eens per kwartaal gaan de deuren open en stroomt een groep vrouwen in, die in eigen tijd en tempo de 8 lessen met werkboeken doorwerken. De inhoud is meer informatief met oefeningen die je zelf moet doen. Dit zorgt voor een grote eigen verantwoordelijkheid. In Harmonieus Moederschap is er begeleiding van mij, een gedeelte komt overeen, maar een groot gedeelte ook niet. In Harmonieus Moederschap werk ik veel meer therapeutisch en begeleid ik de vrouwen door de groep heen. MotherCircle is meer educatief en wakkert je eigen vermogen aan om te bouwen aan community. MotherCircle kan een eerste stap zijn voor vrouwen die het nog te spannend vinden om in Harmonieus Moederschap te beginnen.

Soms kan bepaalde kennis en inzichten heel confronterend zijn en opeens iets in je open maken waar je nu klaar voor bent om aan te werken. Er zijn twee opties die ik je kan aanbieden. Je kunt of instappen in 1 op 1 sessies met mij of je kunt je aanmelden voor de live groepstraining Harmonieus Moederschap. Mocht je het lastig vinden te beslissen wat je nodig bent? Mail dan naar connect@inge-visser.nl