Max

Tantrische coaching op het gebied van relaties en seksualiteit.

Wie ben ik?

Ik ben Inge Visser geboren in 1992 te Drachten en dochter van Hanneke en Klaas. Van jongs af aan zei ik altijd tegen mijn ouders: ‘later ga ik mensen beter maken.’ Na het behalen van mijn VWO heb ik ook 2 keer een poging gedaan om ingeloot te worden tot de studie geneeskunde. Echter, zonder succes. Na nog een jaar gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg en gestopt te zijn met de studie geschiedenis aan de Universiteit ben ik terecht gekomen op het HBO. Hier heb ik de bachelor Sociaal Juridische Diensteverlening en Honours van de rechten gedaan. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het maatschappelijke werkveld. Van dus de gehandicaptenzorg tot dak- en thuislozen opvang tot de gemeente. Nu genoeg gepraat over het zakelijke CV gedeelte van mijn leven! Ik neem jullie mee in mijn reis op mijn spirituele pad.

IMG_1342
Ik voelde altijd al, er moet meer in het leven zijn dan alleen ons denkend hoofd!

Dus ging ik op onderzoek in mezelf


Vanaf mijn 15e ging ik met mijn moeder mee naar de Dru yoga lessen. Ik was altijd veel in mijn hoofd en kon daar heel goed ontspannen en viel altijd in slaap. Ik ben toen actiever yoga gaan volgen. Rond mijn 18e kwam ik iemand tegen en zij noemde zichzelf een heks. Ik vond dit heel interessant en in de jaren daarna ben ik mij gaan verdiepen in hekserij en natuur religies. Toen ik op mijn 23e verhuisde naar Londen om te gaan werken met dak- en thuislozen ging ik daar verder op onderzoek uit. Ik kwam daar terecht bij een coven(heksengroep) en volgde daar kundalini yoga. Op een gegeven moment ontmoette ik steeds meer mensen die ontzettende toffe dingen deden op spiritueel gebied. Zo heb ik daar gedaan aan Trance Dance, Cacao ceremonies en heb ik een cursus gevolgd aan de London College of Spirituality. Eenmaal terug in Nederland zocht ik ook naar de toffe dingen die ik in Londen ervaren had. Dit was nog best wel lastig te vinden. Zo kwam ik uit bij Ecstatic Dance in Groningen. Vanuit daar kwam ik in aanraking met tantra. Ik ben begonnen met de yoni yoga en toen in aanraking gekomen met de leer vanuit het Centrum voor Tantra in Amsterdam. Dit was zo’n enorme ommekeer in mijn leven. Eindelijk voelde ik dat wat ik jarenlang gemist had in mijn leven. De verbinding met mijn lijf, met mijn bekken en mijn seksuele energie. Wat in de tantra ook wel levensenergie genoemd wordt.

De reis naar binnen ging verder

In de tantra voelde ik mij helemaal thuiskomen in mijn lijf en vond ik dat wat ik jarenlang weggedrukt had in mezelf. Het was echter een hard gelach vaak voor mij als ik weer terug kwam in de ‘gewone’ wereld. Ik voelde de bliss en zachtheid niet meer als ik terug kwam van een evenement. Het zorgde er voor dat ik een week lang mij somber voelde. Op een gegeven moment kwam ik op een festival: het Hieros Gamos festival. Hier werden verschillende vormen van lichaamswerk aangeboden. Zo kwam ook sjamanisme en verbinding met de natuur weer op mijn pad. 

IMG_7628