Travel

A Touch of Tantra Ibiza retreat

Zijn jullie als koppel toe aan next level liefhebben, relateren en intimiteit? Geef je dan op voor het tantra Ibiza retreat van het jaar van Inge en Eva en laat je meenemen met de magie van deze verbindende reis.

A Touch of Tantra retreat

5 dagen die je leven en relatie veranderen

Zijn jullie er klaar voor om op de meest magische plek op Ibiza een deep dive te nemen in jullie relatie? In dit retreat krijg je het allemaal. Fantastische tantra workshops, zintuigstrelend voedsel, tijd samen als een koppel en een magische shoot waar jullie liefde in wordt vastgelegd. Je komt het retreat uit als een heel nieuw koppel. Dit is het tegenovergestelde van temptation Island, dit is reunited in love Island!

Wat kun je verwachten?

We werken gedurende de 5 dagen met tools vanuit de hedendaagse psychologie en seksuologie, eeuwenoude technieken vanuit de tantra en sjamanistisch ritueel werk. We werken dus heel holistisch met niet alleen ons hoofd, maar ook ons lijf en het energetische veld. Het mooie van deze week is, is dat je een deep dive maakt in je relatie en ook hoe jullie als stel samen zijn, maar ook hoe jij als individu staat in de relatie. Het zal ontspannend zijn, maar hier en daar ook wel triggerend. Soms zullen jullie uit je comfortzone gehaald worden. Buiten je comfortzone treden zorgt voor innerlijke groei voor jezelf en jullie als relatie. Triggers kunnen voelen en waarnemen en erbij blijven zorgt ook voor groei. We werken tijdens dit retreat met rode tantra. Wat betekent dat we gaan werken met onder andere onze seksuele energie, de levensenergie. Deze week is bedoeld om als koppel samen te groeien. We zullen dus geen seksuele oefeningen doen buiten de relatie. Dit retreat is ook geen sexpositive retreat. We blijven uit de seksuele handelingen. We werken aan meer verbinding, liefde en intimiteit binnen de relatie.

Een kleine sfeerimpressie van de villa

In deze luxe villa vind het retreat plaats. Er is een prachtig zwembad met een grote tuin. In deze tuin bevindt zich het yoga platform waar de workshops plaats zullen vinden. je loopt vanuit de villa meteen de natuur in. Er zijn prachtige plekken waar je je even terug kan trekken en fijne ligbedden. Verder is er een extern balkon en zijn de kamers ruim ingericht met een fijn bed.

Het programma

Hieronder staat het programma voor het retreat van A Touch of Tantra. We laten ook sommige dingen over aan het mysterie van de overgave. Dit is een schets van hoe het retreat er uit zal zien.

 

 

Dag 1

Aankomst rond 15:30 op Ibiza airport.

16:00 Aankomst retraite locatie

19:00 Openingsceremonie

20:00 eten

21:00 Free time

 

 

Dag 2

08:00 Stilte ochtend met ademwerk en meditatie

09:00 Ontbijt

10:30 Sharing en Tantra workshop

13:00 Lunch en Free time

15:00 Tantra workshops

17:00 Shoots

19:00 Eten 

20:00 Tantric speeddate

 

 

Dag 3

08:00 Stilte ochtend met ademwerk en meditatie

09:00 Ontbijt

10:30 Sharing en Tantra workshop

13:00 Lunch en Free time

15:00 Tantra workshops

17:00 Shoots

19:00 Eten 

20:00 Tantric playnight

 

Dag 4

08:00 Stilte ochtend met ademwerk en meditatie

09:00 Ontbijt

10:30 Sharing en Tantra workshop

13:00 Lunch en Free time

15:00 Tantra workshops

17:00 Shoots

19:00 Eten 

20:00 Tantric Temple night

 

Dag 5

08:00 Stilte ochtend met ademwerk en meditatie

09:00 Ontbijt

10:30 Sharing en afsluitceremonie

13:00 Lunch 

15:00 Afscheid

 

 

 

Wat krijg je?

Dit retreat is inclusief:

Luxe villa met overnachting

Zwembad

Prachtig uitzicht over Ibiza

Tantra workshops

Fotoshoot

Divine Food 

Exclusief: De vlucht naar Ibiza

Aanmeldprocedure

Het is een exclusief retreat met maar plek voor 6 koppels. Tantra ervaring is geen vereiste, maar een open blik en jezelf in je triggers kunnen dragen wel. Jullie krijgen eerst een intake. Hierin gaan Inge en Eva  met jullie bespreken wat jullie intenties zijn voor dit retreat en er zal een aftercare coaching call zijn met Inge

Grote slaapkamer met grote badkamer €3200
1x Grote slaapkamer in de villa met jullie eigen badkamer, bad en privacy.
Ruime slaapkamer met eigen badkamer €3100
1x ruime slaapkamer met eigen badkamer en privacy.
Slaapkamer met eigen badkamer €3000
2x slaapkamer met eigen badkamer. Deze slaapkamers zitten niet in de villa zelf, maar op een complex op het terrein van de villa. (1 kamer is al bezet)
Slaapkamer met gedeelde badkamer €2900
2x eigen slaapkamer met een badkamer die je deelt met de andere kamer. Deze bevindt zich in de villa.

Wat je verder nog moet weten.

Er is plek voor maximaal 6 koppels.(inmiddels 4) De reis begint al bij de aanmelding. We vragen je eerst om een aanbetaling van 750 euro te doen als koppel. Er wordt daarna een intake gesprek met jullie ingepland. Als wij denken dat dit retreat passend is voor jullie wensen, dan krijg je een factuur voor het overige bedrag. Dit moet binnen een maand betaald worden. Dan is je plek verzekerd. Een refund is niet mogelijk, tenzij er vanuit de overheid aangescherpte maatregelen rondom Covid worden ingevoerd. Verder moeten jullie zelf je vlucht regelen. Er gaat een vlucht van Amsterdam op 24 oktober die om 15:15 aankomt. Bij aanmelding krijgen jullie nog meer informatie over alles. Bij vragen stuur ons gerust een bericht. Wij hopen jullie te mogen ontmoeten op Ibiza.

Inge Visser

Inge Visser

Tantra Facilitator
Ik ben Inge en ik coach en faciliteer mensen op het gebied van relaties en seksualiteit. Ik heb een achtergrond in de hulpverlening en daarnaast bewandel ik al 15 jaar het pad van zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Door middel van Tantra en Sjamanisme laat ik vrouwen, mannen en koppels weer hun ware potentie voelen en leven. Eva en ik zullen jullie begeleiden tijdens deze verbindende reis. Mijn therapeutische en spirituele achtergrond en Eva haar Reiki achtergrond is een combinatie waarin een hele fijne en veilige bedding wordt gecreeerd.
Eva Bours

Eva Bours

Fotograaf en Reiki practitioner
Mijn naam is Eva bOurs en ik leg mensen graag vast in hun puurste vorm van zijn. Pure emoties en waardevolle momenten. Tijdens het retreat dans ik om jullie heen en leg ik deze momenten vast. Ook krijgen jullie een speciaal moment met mij waarin ik jullie connectie vastleg op een fijne plek hier op het eiland.

Volg mij op Social Media