— Groepsworkshop

A Touch of Tantra

A Touch of Tantra

In samenwerking met Eva Bours Fotografie geef ik de workshop A Touch of Tantra. A Touch of Tantra is een hele fijne workshop om Tantra te introduceren in je eigen leven. In deze workshop beoefenen we witte tantra. Dit houdt in dat we uit de seksuele energie blijven en vooral de verbinding met onszelf weer gaan ervaren. Vanuit die verbinding met onszelf nemen we een onderzoekende houding aan ten aanzien van de ander. Je gaat vanuit het lichaamsbewustzijn in contact met de ander en voelen wat dit met je lijf doet. Zo ga je een hele andere kijk krijgen op intimiteit en relateren. We relateren de hele dag door in allerlei vormen en door dichtbij je eigen kern te blijven, wat Tantra ons leert, wordt je ook niet zo snel meer uit het veld geslagen door wat de ander doet of zegt. Je blijft staan in je eigen centrum. Daarnaast bieden wij een hele veilige structuur aan, waarin er altijd ruimte is voor jou gevoel. Dit event is een kleding aan event en je zult nooit iets te hoeven doen wat jij niet wilt. We blijven binnen de grenzen van het individu. Het doel van deze dag is verbinding met jezelf en intimiteit ervaren vanuit een hele nieuwe bril. 

Daarnaast maakt Eva Bours prachtige foto’s van deze dag en zal ze jou of jullie vastleggen in jullie proces gedurende de dag. Zo heb je ook naast een waardevolle beleving ook nog rauwe en krachtige foto’s van jou of jullie proces.

Wil jij meer weten van hoe ik werk? Neem dan een kijkje op mijn instagram via de Follow Me button.

Workshop dag

We kunnen ons voorstellen dat een tantra workshop spannend is voor je. We willen je daarom graag uit nodigen om te stappen in de ja als je die voelt en je te laten leiden door het mysterie. We geven je, om toch een indruk te krijgen, een korte weergave van hoe een workshop dag eruit zou kunnen zien. LET OP: dit is een hele globale schets. Ik werk met de verlangens en de behoeftes van de groep en groepsdynamiek en laat dit altijd leidend zijn voor het programma.

A Touch of Tantra

10:00 Inloop
10:30 Meditatie/Prayer
11:30 Awaken your body oefening
12:30 Contactoefening met partner
13:30 Pauze
14:30 Breathwork/Voorouderwerk
15:30 Contactoefening in groep
16:00 Afsluitende prayer

A Touch of Tantra
Womens edition

De eerstvolgende A Touch of Tantra is een womens only edition.

 

Samen.

Ik zie jou, Ik hoor jou.

We doen dit samen.

 

A touch of Tantra editie speciaal voor vrouwen, om de verbinding met jezelf en je sisters weer aan te gaan. Wij weten dat dit spannend is. Vooral als je misschien andere ervaring hebt met het samenkomen van vrouwen. 

Misschien stond ze tegenover je in plaats van naast je. 

 

Deze dag is veilig en tijdens deze dag mag jij je grenzen en wensen helemaal belichamen. Dit is de plek waar je niet beoordeeld en veroordeeld wordt. 

Dit is de dag waarin alles wat er in je leeft er mag zijn. Dat de vrouw naast jou net zoals jij, haar eigen verhaal heeft. Je hand vastpakt en je omhelsd, want we doen dit niet alleen. Dit ding genaamd het leven. Jij bent welkom vrouw, in deze cirkel.

Details

Datum 2 juli 2022
Locatie Donkerbroek
Prijs 150 euro (50 euro aanbetaling)
Tijd 10:00- 17:00
Aantal plekken 12 (uitverkocht)
Travel

A Touch of Tantra Ibiza retreat

Zijn jullie als koppel toe aan next level liefhebben, relateren en intimiteit? Geef je dan op voor het tantra Ibiza retreat van het jaar van Inge en Eva

Volg mij op Social Media