— Samenwerking

A Touch of Tantra

A Touch of Tantra

In samenwerking met Eva Bours Fotografie geef ik workshops rondom A Touch of Tantra. A Touch of Tantra is een hele fijne workshop om Tantra te introduceren in je eigen leven. In deze workshop beoefenen we witte tantra. Dit houdt in dat we uit de seksuele energie blijven en vooral de verbinding met onszelf weer gaan ervaren. Vanuit die verbinding met onszelf nemen we een onderzoekende houding aan ten aanzien van de ander. Je gaat vanuit het lichaamsbewustzijn in contact met de ander en voelen wat dit met je lijf doet. Zo ga je een hele andere kijk krijgen op intimiteit en relateren. We relateren de hele dag door in allerlei vormen en door dichtbij je eigen kern te blijven, wat Tantra ons leert, wordt je ook niet zo snel meer uit het veld geslagen door wat de ander doet of zegt. Je blijft staan in je eigen centrum. Daarnaast bieden wij een hele veilige structuur aan, waarin er altijd ruimte is voor jou gevoel. Deze events zijn kleding aan events en je zult nooit iets te hoeven doen wat jij niet wilt. We blijven binnen de grenzen van het individu. Het doel van deze dag is verbinding met jezelf en intimiteit ervaren vanuit een hele nieuwe bril. 

Daarnaast maakt Eva Bours prachtige foto’s van deze dag en zal ze jou of jullie vastleggen in jullie proces gedurende de dag. Zo heb je ook naast een waardevolle beleving ook nog rauwe en krachtige foto’s van jou of jullie proces. Op de pagina groepsworkshops vind je alle workshops van A Touch of Tantra.

 

Wil jij meer weten van hoe ik werk? Neem dan een kijkje op mijn instagram via de Follow Me button.

A Touch of Tantra podcast

Naast de events die we samen geven, is er ook een podcast. In A Touch of Tantra de podcast nemen we jullie elke week mee in een nieuw tantrisch onderwerp. We hebben een deelcirkel waarin we delen hoe het gaat, de stellingen, de speeddate ronde en we sluiten af met een weekopdracht. De podcast is een super leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met wat tantra nu is. Ben je geinteresseerd geraakt? Op onderstaande knop kom je op onze podcast terecht. Daarnaast vinden wij het super leuk als je de podcast volgt en sterren geeft. Veel luister plezier gewenst. 

Volg mij op Social Media