Inge x EmVROUWerment

De Tempel

Een plek voor ALLE GENDERS vol openingen en verbreding in intimiteit. Daar waar je allereerst de connectie met jezelf verdiept en eventueel de connectie met andere(n) kan exploreren. Waar jouw genot én emotionele inzichten welkom zijn. Waar je jouw verlangens en grenzen kan verkennen. Daar waar je intimiteit, sensualiteit en seksualiteit in en met jezelf kan aanwakkeren. Daar waar je jouw mildste en wildste fantasieën misschien wel werkelijkheid kan laten worden. Daar waar consent, veiligheid en respect voorop staan. Deze events hebben geen verwachtingen of vereisten. Je bent meer dan welkom om de hele dag enkel te observeren, te mediteren óf je wildste verlangens te onderzoeken. De events zijn voor mensen van elk gender (tenzij anders aangegeven) en seksuele oriëntatie. Het is een ruimte om jezelf uit te drukken en te vieren, om te verkennen! Je bent welkom precies zoals je bent, op ieder moment.

Upcoming Events

Sacred Temple

Een heilige ruimte om connectie te onderzoeken, met jezelf en een mogelijke ander(en). In de Sacred Temple is alles welkom; van je verlangens, je emoties tot aan je grenzen. We vieren zowel je FUCK YES’es als je FUCK NO’s.

Via verschillende oefeningen en rituelen word je begeleidt om je hart te openen, dieper in connectie te zakken en nieuwsgierig je verlangens en grenzen te onderzoeken. Niks is verplicht in de Sacred Temples en alles is optioneel. Een plek waar rode tantra en sjamanisme elkaar ontmoeten. De focus ligt niet op seksualiteit, maar seksuele energie is wel welkom (met een no-penetration rule). De focus ligt wél op diep werk om jouw eigen seksuele levensenergie aan te wakkeren, om dieper in connectie te komen met jouw eigen lichaam, sensualiteit en verlangens..

Alcohol & Drugs vrij. We’re getting high on Eros!

De komende Sacred Temples:

Conscious Play Party

Conscious Play is een plek waar jij mag spelen met je mildste en wildste verlangens. Daar waar tantra, seksualiteit en conscious kink samenkomen.

Play Party’s betekent dat we op een speelse manier onze seksualiteit onderzoeken, verdiepen en verbreden. Het zijn seks-positieve spaces, maar dit is echter nooit verplicht. Alles is optioneel en we nodigen je uit om in het moment keer op keer in te voelen waar jouw lichaam om vraagt. Misschien vervul je je wildste fantasieën, misschien oefenen je met het uitspreken van je verlangens naar iemand, misschien drink je een kopje thee terwijl je observeert & misschien loop je volledig vast en vraag je ondersteuning aan ons team. Alles is oke bij onze Conscious Play Parties.

Alcohol & Drugs vrij. We’re getting high on Eros!

 

De komende Conscious Play party’s:

Momenteel nog geen nieuwe ingepland. 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige events?

De Tempel

De Tempels (zowel de Sacred Temples als de Conscious Play events) zijn voor jou:

Voor wie zijn de Tempels (zowel de Sacred Temples als de Conscious Play events) NIET:

Wat kun je verwachten?

Elke Sacred Temple en Conscious Play Party start met een middagprogramma met begeleide oefeningen en workshop(s) gericht op het thema van het event. We zullen zowel alleen, in tweetallen als in groepen ontdekken. Zo creëren we samen een space waarin we mogen landen, ons hart mag openen en onze nieuwsgierigheid mag toenemen.

Na een break waarin er ruimte is voor een avondmaal (inclusief), bewegen we door naar het avondprogramma. De avonden start met enkele openingsoefeningen, waarna we doorbereken naar free flow en co-creatie. Dit betekent dat er ruimte is om te ontdekken, te spelen en de geleerde tools van de middag uit te proberen. Met ondersteuning en inspiratie van het team waar nodig.

De Tempel is een plek waar alles mag, maar niks verwacht wordt. We nodigen je continu uit te vertragen en je eigen verlangen én grenzen te respecteren. Een plek waar veiligheid en consent voorop staan, zodat jij de connectie met jezelf en/of andere(n) kan ontdekken. Een plek waar jij sensualiteit, intimiteit en seksualiteit kan ontdekken ver voorbij het reguliere maatschappelijke beeld.

De events vereisen enige mate van zelfredzaamheid, waarbij je in staat bent voor jezelf en je eigen grenzen te zorgen, verlangens uit te spreken en jouw (emotionele) processen niet uit de weg te gaan. De Tempel wordt afgeraden voor mensen die nog niet bekend zijn met persoonlijke ontwikkelen of hun eigen (emotionele) innerlijke wereld. Wel hebben wij bij elk event een team ter ondersteuning van jouw eigen zelfredzaamheid. Twijfel je of De Tempel het juiste event voor jou is, neem gerust contact op met Inge of Shayna.

 

Praktisch

Wie? Iedereen die zich herkent in bovengenoemde punten (18+)

 

Wat? Sacred Temple of Conscious Play Party, zoals op deze pagina beschreven. Zie voor het precieze thema of programma het event per datum. Inclusief drinken, snacks en avondeten.

 

Waar? Locatie in Drenthe, omgeving Borger (precieze locatie wordt bekend gemaakt via de mail). Er is mogelijkheid om te blijven slapen op locatie of in de omgeving (zie FAQ of informatie mail na aanschaf tickets).

 

Let op: Als je een ticket koopt is het verplicht om het intake formulier in te vullen die je ontvangt per mail!

Inge Visser

Inge Visser

Lead Facilitator
Haar specialisme is consensuele non monogamie, ouderschap & seksualiteit. Inge geeft sessies aan vrouwen en koppels die vragen hebben en/of vastlopen in hun seksualiteit. Daarnaast geeft ze diverse trainingen en cursussen in relaties, seksualiteit en consent. Haar passie is alles bespreekbaar maken rondom seks en het leren dat we getuige mogen zijn van ons eigen seksuele landschap. Daarnaast heeft ze als persoon een passie voor conscious kink. ‘Let’s embrace the weirdness in s*x‘ is haar motto.
Shayna (EmVROUWerment)

Shayna (EmVROUWerment)

Lead Facilitator
Shayna is toegepast psycholoog BSc met een specialisme in vrouwen-welzijn & gecertificeerd tantra teacher. Ze is de eigenaar van emVROUWerment en de webshop Pleasure Siren, waar ze glazen en edelstenen pleasure toys verkoopt. Ze combineert in haar werk de wetenschap met eeuwenoude wijsheden uit tantra, taoïsme en sjamanisme. Ze speelt graag met seksuele energie, belichaamt sensualiteit en haalt conscious kink uit de taboe hoek.
Stephan

Stephan

Angel (Emotional suport)
Stephan is één van onze vaste angels, hij is vaak aanwezig bij onze all gender events (hij zal dus niet aanwezig zijn bij vrouwen events). Stephan is lichaamsgericht therapeut i.o., tantra teacher en breathwork facilitator. Mensen benoemen vaak hoe een krachtige, maar gegronde en zachte energie hij met zich mee brengt. Maar ook zijn speelse kant is een fijne aanvulling tijdens onze events. Stephan is tijdens De Tempels aanwezig voor (emotionele) support, maar ook zijn ervaring in tantra, conscious kink en lichaamsgericht oefeningen komt vaak van pas!
Max

Max

Angel (Emotional suport)
Max is één van onze vaste angels en de partner van Inge. Samen hebben zij meerdere trainingen en opleidingen gedaan op het gebied van Tantra. Daarnaast werkt hij als hydrograaf op zee. Hij combineert zijn baan op zee met een tantrische visie. Naast tantra heeft hij ook veel mannenwerk gedaan. Hierin heeft hij verschillende cursussen, trainingen en workshops voor gevolgd. Van ademwerk, ijsbaden tot healing shibari trainingen. Max is tijdens De Tempels (all gender) aanwezig voor onder andere (emotionele) support en inspiratie.

FAQ

Vind hier de antwoorden op je vragen

Welkom bij de Tempel! Je naam staat nu genoteerd op de gastenlijst. Je ontvangt enkele mailtjes, met daarin jouw factuur en een mail met meer informatie over De Tempel, bij zowel de Sacred Temple als de Conscious Play Party’s. In deze informatie mail vind je ook het intake formulier. Je bent verplicht deze in te vullen voor aanvang van het event.

Voor nu, laat het voorspel beginnen… Wat ga je aan doen? Welke intentie neem je mee de Tempel in? Wat zijn de verlangens en grenzen die jij nu misschien al voelt? Hoe mag je ook jouw spanning een plekje geven in deze ervaring?

De Tempel vindt plaats op diverse locaties in het noorden van Nederland. We hebben een locatie vlakbij Borger en een locatie vlakbij Dwingeloo. Na aanschaf van je ticket ontvang je de exacte locatie. Er zijn gratis parkeergelegenheden en de optie om te overnachten. Zie vraag hieronder voor meer info hierover.

Ja, op de locatie in Borger zijn enkele luxe gedeelde slaapkamers met badkamer. De kosten hiervoor zijn €45 euro p.p. plus €1,75 p.p. toeristenbelasting. Hou er rekening mee dat je je eigen beddengoed (onderlaken 90×200, dekbed overtrek 140×200 en kussensloop) en handdoek dient mee te nemen. Er is ook beperkte ruimte op locatie voor campers/tenten in de tuin van de locatie. Wil je gebruik maken van overnachtingmogelijkheid, stuur een mailtje naar Shayna (shayna@emvrouwerment.nl). Ook zijn er enkele Airbnb’s in de nabije omgeving, mocht je (samen) meer privacy willen of mochten de slaapmogelijkheden op locatie vol zitten.

Al deze informatie ontvang je ook in de informatie-mail nadat je je ticket hebt aangeschaft.

Bijna alle deelnemers van de Tempels geven vooraf aan dat ze het spannend vinden of dat het uit hun comfortzone is. Zelfs terugkerende of meer ervaring Tempel-gangers voelen soms nog enige spanning. En dat is helemaal oké, jouw spanning en mogelijke andere emoties zijn helemaal welkom tijdens de events. Je mag ook altijd een berichtje sturen naar Inge of Shayna (op socials of mail) om te overleggen over het event wel bij je past.

De events vereisen enige mate van zelfredzaamheid, waarbij je in staat bent voor jezelf en je eigen grenzen te zorgen, verlangens uit te spreken en jouw (emotionele) processen niet uit de weg te gaan. Natuurlijk hebben wij een team bij elk event om je hierbij te ondersteunen. Twijfel je of De Tempel het juiste event voor jou is, neem gerust contact op met Inge of Shayna.

Je bent zelf verantwoordelijk over jouw ticket, na aanschaf is het niet mogelijk deze te annuleren (zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden). Wel ben je vrij je ticket door te verkopen of met ons contact op te nemen om te vragen of er deelnemers op de wachtlijst staat die jouw ticket kunnen overnemen. Mocht je je ticket doorverkopen, geef wel even de nieuwe naam en mailadres van deze persoon aan ons door. Let op, je kan alleen je ticket doorverkopen aan iemand met hetzelfde gender (heb je een female-identifying ticket, dan kan deze alleen doorverkocht worden aan iemand die zich identificeert als vrouw).

Nee absoluut niks moet. Alhoewel De Tempel een sex-positive space is waar seksuele energie altijd welkom is, naaktheid oke is en seksuele handelingen (soms wel en soms niet inclusief penetratie-seks) kunnen ontstaan, is niks verplicht. De Tempel ervaring is even volledig zonder enige vorm van seksualiteit, dit is namelijk niet het hoofddoel van De Tempel. Het doel van De Tempel is de connectie met jezelf, mogelijk andere(n), het doen van zelfonderzoek en verhogen van seksuele levensenergie in jezelf.

Een outfit waar jij je comfortabel, sensueel en sexy in (kan) voelen. Je ontvangt hierover meer informatie in de mail. Geen spijkstof, jogging- of sportkleding. Schoenen trek je uit bij de deur. Laagjes is fijn zodat je wat kan aan- of uittrekken. Outfit inspiratie op Pinterest voor De Tempel – Sacred Temples: https://pin.it/fcxA83v

Ja, er zijn tickets voor singles en bring-a-friend/partner. Meerdere deelnemers komen alleen, dus maak je niet druk als je juist alleen komt of wilt komen. De begeleide oefeningen geven een opening om in contact te komen met andere(n).

Bring-a-friend/partner koppels kunnen zowel vriendschappelijke, gelegenheids, romantische, seksuele of zonder-label koppels zijn. Een koppel-ticket is geldig voor 2 personen. Bestaat jouw relatie uit 3+ personen, koop dan een single of nog een koppel ticket erbij. Jullie kunnen zelf bepalen of jullie samen willen blijven tijdens de begeleide oefeningen en het avondprogramma, of willen mengen met andere(n).

Wij bieden een veganistische maaltijd met glutenvrije optie aan, voor andere dieetwensen kan je het beste zelf iets te eten mee nemen. We hebben in het verleden gemerkt dat we meerdere dieetwensen (van geen kruiden, geen zuivel, geen ui, geen knoflook tot aan niet gebakken in olijfolie) per groep kregen, waardoor het vrijwel onmogelijk was om nog eenzelfde maaltijd voor de gehele groep aan te bieden.

De Tempel vindt plaats in omgeving Borger (Drenthe), is het beste bereikbaar met de auto of fiets (als je dichtbij woont). Het precieze adres ontvang je in de informatie mail na aanschaf van je ticket(s). Mocht je met openbaar vervoer willen komen, hou er dan rekening mee dat de dichtstbijzijnde halte nog 30 minuten lopen is. Neem zo nodig contact op met Inge of Shayna, zodat we kunnen overleggen of er een mogelijkheid is om je op te halen vanaf een halte/station in de buurt.

Nee. Wij geven geen contact informatie van deelnemers door en functioneren niet als tussenpersoon in het leggen van contact tussen deelnemers. Wil je contact houden met iemand die je in De Tempel hebt ontmoet? Dan ben je zelf verantwoordelijk om dit verlangen uit te spreken naar deze persoon aan het einde van De Tempel. 

Heb je een andere vraag?
Stuur dan een mailtje naar Inge (connect@inge-visser.nl) of Shayna (shayna@emvrouwerment.nl).