— Bodywork sessies

Lichaamsgerichte sessies voor vrouwen

1 op 1 Bodywork sessies

4 helende sessies waardoor je meer in contact komt met je lijf.

Je hebt van alles en nog wat al geprobeerd, van coaching tot therapie. 

Je hebt het gevoel in je lijf dat er iets mist. 

Dat je de signalen van je lijf niet helemaal plaatsen kunt. 

Je verlangt naar het dieper zakken in je lichaam en weer in contact te komen met haar kennis en wijsheid.

Lichaamswerk

Ons lichaam is super intelligent. Het slaat van alles en nog wat op in ons systeem. Hier zijn we soms niet bewust van. Dit kunnen grote trauma’s zijn of kleine trauma’s. Vaak als je in therapie geweest bent, ervaar je dat er alleen over praten niet werkt. Er moet ook iets gebeuren met het lichaam. Deze sessies zijn ervoor om jou tot de diepere laag in jezelf te brengen en te helen, dat wat je lichaam aangeeft dat geheeld mag worden. Ik werk vanuit verschillende disciplines. Mijn meest gebruikte methodiek is dearmouring. Dit betekent letterlijk dat ik door middel van aanraking van jou lichaam de ‘armour’, oftewel blokkade, in je lichaam aanpak. Dit gebeurt op een zachte, liefdevolle en aanwezige manier. Het werken met het lichaam is altijd op uitnodiging van jou, maar ook wat jouw lichaam mij verteld. Er zal niet gewerkt worden met veel kracht en geforceerd blokkades doorbreken. 

 

Ik werk met name met vrouwen die klachten ervaren op het gebied van seksualiteit, postpartum en trauma’s.

 

 

Voor wie?

Deze sessies zijn geschikt als je:

  • Al verschillende therapieën gedaan hebt, maar niet de connectie met je lijf voelt.
  • Last hebt van seksuele problemen, hiervoor al bij verschillende professionals geweest bent, maar niks helpt.
  • Postpartum bent en je de connectie met je bekken kwijt geraakt bent en/of pijn/ ongemakken ervaart in je bekkengebied die een bekkenfysio niet op kunnen lossen.
  • Trauma’s hebt die in je lijf opgeslagen zitten en je niet weet hoe je er ‘bij’ kan.
  • Spanning in je lijf voelt en ervaart en graag weer zou willen zakken in je bekken.

Over mij

Ik werk al jarenlang als lichaamswerker. Deze sessies begeleid ik met kennis die ik gekregen heb vanuit alle opleidingen die ik gedaan heb en een stuk belichaming van het werk dat ik doe en invoelend vermogen. De technieken die ik inzet zijn vanuit de dearmouring, bekkenmassage, holistische bekkengezondheid en scar tissue remedial. Ik werk met name vanuit het bekken, omdat hier voor veel vrouwen ook de connectie mist. Vaak door weer te kunnen zakken en openen hierin, maar ook door kennis over wat er op een fysieke laag in het lijf gebeurt, ontstaat er veel heling. 

 

Deze sessies worden niet los gegeven, alleen in 4, omdat 1 sessie het ‘probleem’ niet op gaat lossen. Het is daarom belangrijk om meerdere sessies te doen, zodat je na dit traject echt het gevoel hebt dat je op een diepere laag geheeld bent. Fysiek, mentaal en spiritueel. Boek je sessies nu in via onderstaande knop.

 

coaching versus lichaamswerk

Het verschil tussen het coachingstraject en de lichaamsgerichte sessies is dat dit ontvangend lichaamswerk is. In coaching wordt je tijdens het traject in een persoonlijk proces ondersteunt. Tijdens coaching wordt je begeleid en ligt de focus op het aanleren van nieuwe tools en technieken voor jezelf. Soms zit hier ook een lichaamswerk sessie in. In coaching werk je heel nauw samen met mij, krijg je feedback, input en spiegels. Lichaamsgerichte sessies of bodywork, zo wordt het ook wel genoemd, zijn sessies waarin jij in de ontvangende modus gaat. Je ligt op de mat en hoeft daarnaast niets te doen. Tussen de sessies door is er verder geen support. Dit traject is dan ook meer geschikt voor vrouwen die al vaker therapie gedaan hebben of al een pad bewandelt hebben in persoonlijke ontwikkeling en zichzelf kunnen dragen in hun processen.

Bodywork sessies

  • 4 bodywork sessies van 1,5 – 2 uur


€ 750,- inclusief BTW