— 1 op 1 Workshops Stellen

Workshop helemaal naar jullie wensen en verlangens.

Zijn jullie geinteresseerd in tantra of sjamanisme?

Willen jullie dit in veiligheid samen ontdekken? Dan is een 1 op 1 workshop een hele fijne en veilige manier. Het voordeel van een 1 op 1 workshop is dat ik alle tijd en ruimte heb voor jullie. Wanneer je in een oefening ergens tegen aan lopen of in bepaalde patronen schieten, is hier alle ruimte voor om samen naar te kijken. Daarnaast is de 1 op 1 een hele veilige en warme setting waarin alles wat zich aandient er mag zijn. Lijkt het jullie wat?

Voorbeelden

Er zijn verschillende soorten workshops die 1 op 1 gegeven kunnen worden. Hieronder geef ik enkele voorbeelden van welke thema’s en onderwerpen rondom tantra en sjamanisme doorgewerkt kunnen worden. Voor een specifieke vraag is er altijd de mogelijkheid om een gratis intake via Zoom aan te vragen.

Systemic Ritual

Werken met systemische vraagstukken vanuit het sjamanisme.

Tantra Massage

Leer de tools en technieken van hoe je een tantra massage als partners aan elkaar kunt geven. 

Ademwerk

Leer via verbonden ademhaling in contact te komen met je seksuele energie en deze in te zetten in het liefdesspel.

Coaching vs. Workshop

Het verschil met het coachingstraject en de 1 op 1 workshops is dat in het coachingstraject ik jullie ondersteun in een langer traject. Jullie lopen tegen bepaalde vraagstukken aan in jullie leven en liefdesrelatie. Hier willen jullie graag coaching in. In een 1 op 1 workshop leren jullie op 1 onderwerp bepaalde tools en technieken. De 1 op 1 workshop bestaat uit de intake met jullie wens waar je een workshop in wilt en de workshop zelf. In het coachingstraject coach ik jullie meerdere sessies en maanden waarbij jullie een heel scala aan tools en technieken mee krijgen en we echt de diepte in gaan. Er is ook altijd de mogelijkheid om eerst een 1 op 1 workshop te boeken en vanuit daar te kijken of jullie meer ondersteuning nodig hebben.

Zijn jullie geïnteresseerd geraakt of hebben jullie vragen?

Boek dan een vrijblijvende kennismaking

1-op-1 Workshop voor koppels
€ 495,- incl. btw

Introductie via Zoom

♡ Workshop van 4.5 uur 

♡ Inclusief cadeau