— 1 op 1 Workshops Singles

Workshop helemaal naar jouw wensen en verlangens.

Ben jij geinteresseerd in tantra of sjamanisme?

En wil je dit in veiligheid ontdekken?

Dan is een 1 op 1 workshop precies wat voor jou! Samen met jou ga ik in een dagdeel tijd een workshop doen. Het voordeel van een 1 op 1 workshop is dat ik alle tijd heb voor jou. Wanneer je ergens tegen aan loopt of in bepaalde patronen schiet, is hier alle ruimte voor om dit samen te onderzoeken. Daarnaast biedt 1 op 1 een hele veilige setting waarin alles er mag zijn wat zich aandient. Lijkt je dit wat?

Voorbeelden

Er zijn verschillende soorten workshops die 1 op 1 gegeven kunnen worden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van welke thema’s of onderwerpen rondom Tantra en Sjamanisme in een 1 op 1 workshop aan bod kunnen komen.

Yoni Yoga

Werken met de tools en technieken rondom het jade ei.

Sensual Embodiment

Werken met tantrische tools om meer sensualiteit in je leven te belichamen.

Systemic Ritual

Werken met systemische vraagstukken.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Je mag altijd vrijblijvend een introductie gesprek inplannen. Daarin kan ik samen met jou kijken wat voor 1 op 1 workshop op dit moment het best passend is bij de vraag wat je wil leren rondom tantra en/of sjamanisme

1-op-1 Workshop single
€ 395,- incl. btw

Introductie via Zoom

♡ Workshop van 4.5 uur 

♡ Inclusief cadeau

Coaching vs. Workshop

Het verschil met het coachingstraject en de 1 op 1 workshops is dat in het coachingstraject ik je ondersteun. Je loopt tegen bepaalde vraagstukken aan in je leven en wilt daar graag coaching in. In een 1 op 1 workshop leer je op 1 onderwerp bepaalde tools en technieken. De 1 op 1 workshop bestaat uit de intake met jouw wens waar je een workshop in wil en de workshop zelf. In het coachingstraject coach ik je meerdere sessies en maanden waarbij je een heel scala aan tools en technieken mee krijgt en we echt de diepte in gaan. Er is ook altijd de mogelijkheid om eerst een 1 op 1 workshop te boeken en vanuit daar te kijken of je meer ondersteuning nodig hebt.

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten?